Assyleiri 9-15-vuotiaille

220.00

Haluatko lanittamaan legendaarisille Assemblyille, mutta koneiden kasaaminen mietityttää, et ole varma saatko seuraa kavereista tai mitä kaikkea Assyilla voi tehdä? Ei hätää, Assyleiri on ratkaisu tähän kaikkeen - ja vielä vähän enemmän!

14 varastossa

Tuotetiedot

Onko Assyt vielä kokematta? Lanittaminen kiinnostaa, mutta kavereista ei löydy innokkaita pelaajia? Haluatko lanikokemuksen, josta riittää kerrottavaa vielä pitkäksi aikaa?

Assyleirillä saat henkilökohtaisen valmentajan, treeniohjelman ja oman rauhallisen konepaikan Assyleiriläisille varatusta pöydästä koko tapahtuman ajaksi. Ohjaaja on pelaajien tukena koko tapahtuman ajan, ja auttaa kaikessa mitä mieleen tulee, kuten laneille saapumisessa, koneiden kasaamisessa, ruokailuissa sekä opastaa pelaajia heidän toivomissa peleissä. Lisäksi ohjaaja opastaa Assemblyn ohjelmaan ja pisteisiin tutustumisessa!

Valmentajana toimii Incoachin pelikerhoista tuttu Jarmo “jamboni” Helttunen, joka on tavoitettavissa koko tapahtuman ajan. Lisäksi lanitapahtumassa on paikalla Incoachin oma valvoja.

 

Varaamalla paikkasi nyt saat:

 • Rauhallisen ja turvallisen pelipaikan jossa on vain Assyleirin ostaneet pelaajat
 • Oman valmentajan koko tapahtuman ajaksi, valmennusta toiveidesi mukaan ja treeniohjelmat tämän hetken suosituimpiin peleihin
 • Oppaan Assemblyillä navigointiin, ruokailuun, nukkumapaikkojen löytämiseen, tapahtuman aktiviteettien tutkimiseen ja kaikkeen muuhun tarvittavaan!
 • Erinomaisen ja turvatun kokemuksen Suomen suurimmasta lanitapahtumasta. Kilpailuja, uusia pelikavereita, valmennusta ja hauskanpitoa yhdessä uusien pelikavereiden kanssa!

 

Lisätietoja Assembly-lanitapahtumasta löytyy suoraan heidän infosivuiltaan: https://party.assembly.org/summer22/info Kiteytettynä tapahtuman tärkeimmät yksityiskohdat:

 • Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 4-7.8.2022, Messuaukio 1, 00520 Helsinki
 • Tapahtuma on avoin kaiken ikäisille ja täysin päihteetön
 • Paikalla on aina runsaasti järjestyksenvalvojia joiden puoleen voi kääntyä missä tahansa asiassa
 • Tapahtuman välittömässä läheisyydessä on ruokapaikkoja kuten Hesburger ja Assemblyn järjestämiä ruokarekkoja. Ruokailu on omakustanteinen
 • Tapahtumassa on oma ja erikseen vartioitu tila nukkumiselle. Varaathan mukaan vähintään tyynyn ja makuupussin, myös sähkötäyttöiset 80cm leveät patjat ovat sallittuja
 • Tapahtumasta löytyy suihkut jotka ovat käytössä 24 h vuorokaudessa. Muistathan oman pyyhkeen ja peseytymisvälineet
 • Tapahtumassa on ilmainen ensiapupäivystys 24 h vuorokaudessa. Ensiavusta vastaa koulutettu ensihoitaja

katso myös

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram