PELILEIRIT

Mielenkiintoiset ja mukaansatempaavat pelileirit ovat nyt avoinna! Hyppää mukaan Minecraftin maailmaan tai lähde kehittämään taitojasi CSGOssa ammattivalmentajan johdolla. Verkossa järjestettävät pelileirit tuovat Suomen korkeatasoisimman pelivalmennuksen suoraan kotikoneelle.

Kokeneet
valmentajat

Leirit sisältävät monipuolisia pelinsisäisiä harjoituksia ammattivalmentajan ohjaamana, jonka lisäksi osallistujille jaetaan omat treeniohjelmat esports-harjoittelun tueksi.

Tiimityöskentelyä

Pelileirellä pelataan joukkueissa ja ratkotaan haasteita ryhmissä. Tehtävät sisältävät taktiikoiden suunnittelua, pelien analysointia, joukkueen roolitusta ja hauskoja kilpailuja oman ryhmän kesken.

Aktiivista
osallistamista

Itse pelaamisen lisäksi keskitymme harjoittelun rytmittämiseen, peliergonomiaan ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Tarjoamme pelaajille kaikki avaimet oman arjen tasapainottamiselle ja kehittävän treenirutiinin löytämiselle.

nuorten pelileirit

Hyppää Minecraftin monipuoliseen maailmaan pelikasvattajamme johdolla suoraan omalta kotikoneelta. Leiripäivät toteutetaan Discordissa ja ne sisältävät erilaisia tehtäviä ja teemoja, jotka voivat vaihdella aina avaruusaluksista autioihin saariin! Leirien alaikäraja 8 vuotta.

ESPORTS-Leirit

Tule treenaamaan taktiikoita, tiimityöskentelyä ja mekaanisia taitoja yhdessä ammattivalmentajan opastuksella. Esports-leirit toteutetaan etänä omalta kotikoneelta ja ne on suunnattu etenkin kilpailullisesta pelaamisesta kiinnostuneille nuorille.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram