Incoach X Ahjo

Kirjoittanut Christian
 18 elokuun, 2021
Incoach aloittaa yhteistyön bränikän esports-organisaation Ahjon kanssa! Yhteistyöllä haluamme tukea aloittavaa organisaatiota ja lopputuloksena on myös ainutlaatuista videomateriaalia kilpapelaajan arjesta.

Incoach aloittaa tiiviin yhteistyön elokuun 2021 alkupuolella aloittaneen Ahjo esportsin kanssa. Tonin ja Peetron pyörittämän organisaatio pyrkii toimimaan pelaajia nostattavana organisaationa jonka tavoittena on kiihdyttää pelaajan urasta haaveilevia Suomen sekä maailman kartalle. Pelaajapolun rakentaminen on iso ja tärkeä osa esportsin ekosysteemiä ja tästä syystä haluammekin Incoachilla olla tukemassa aloittelevan organisaation matkaa.

Yhteistyö kulminoituu organisaation tuen lisäksi yhdessä Ahjon ja Incoachin kanssa tuotettavaan videomateriaaliin. Videoissa tulemme rakentamaan videosarjan kilpapelaamisen ympärille jossa haastattelemme esports-alan ammatilaisia eri aiheisiin liittyen. Videoista selviää mm. millaista on kilpailla ja treenata joukkueessa, miltä tehokas treenipäivä näyttää ja mitä kaikkia työkaluja esports-valmentajat hyödyntävät työssään.

"Toiminnan kehittämisessä yhteistyökumppaneilla on tärkeä rooli. Incoachilta löytyy vahvaa osaamista, mikä tukee meidän kehitystä eteenpäin. Odotamme innolla yhteistyötä!" Kommentoi Ahjon toinen perustaja Peetro. Lisätietoja Ahjosta ja heidän toiminnastaan somesta sekä verkkosivulta https://www.ahjo.gg

Lisää luettavaa

arrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram